Metoda EEA: Spanjisht online A1

Mëso spanjisht nga shtëpia

Mentore Valbona Selmani nga qendra "Cervantes"

BLI PROGRAMIN EEA TË SPANJISHTES A1 ME VIDEOLEKSIONE TANI!

INFORMACIONI JUAJ ËSHTË 100% I SIGURT NË KËTË FAQE.

Jeni shqiptar që jetoni në Spanjë ose planifikoni të jetoni atje ose në një vend tjetër spanjisht folës? 

Dëshironi të integroheni, të komunikoni saktë për të zgjidhur lehtësisht çështjet e përditshme ose të punës? Keni vështirësi për tu shprehur? Vazhdoni me këtë stres çdo ditë që megjithëse jeni përpjekur të mësoni vetë përmes ushtrimeve mekanike ose duke marrë mësime private dhe ende nuk keni mundur të flisni rrjedhshëm dhe saktë?

 

KY PROGRAM ËSHTË PËR JU!

Unë quhem Valbona Selmani dhe ndihmojmë shqiptarët që jetojnë në Spanjë ose planifikojnë të jetojnë atje të flasin saktë dhe rrjedhshëm spanjisht përmes metodës sonë EEA në vetëm 6 muaj.

Kam 14 vjet përvojë në mësimdhënien e spanjishtes dhe studime pasuniversitare në Spanjë. Drejtoj prej 8 vitesh qendrën Cervantes, ku u mësojmë studentëve tanë spanjishte të saktë dhe të rrjedhshme. Ne përgatisim kursantët tanë që të shkojnë të studiojnë dhe të jetojnë në Spanjë ose Amerikë ku spanjishtja është gjithashtu një gjuhë shumë e folur.

Çdo vit kemi me qindra kursantë që arrijnë rezultate të mrekullueshme. Logo e qendrës Cervantes është tashmë e njohur në të gjithë Shqipëri

Përfito 10% ulje nëse je student me kodin "mamirperstudentet"

Nëse je student mund të përdoresh kuponin me 10% ulje në këtë paketë speciale të vitit të ri! Nxito, oferta zgjat deri me 31 maj!

10% ulje

Shumë i dobishëm!

“ Kur fillova, nuk mund të bëja miqësi me njerëz që flisnin spanjisht, sepse nuk flisja rrjedhshëm. Tani, falë gjithçkaje që kam mësuar me dashuri, përkushtim dhe profesionalizëm, duke qenë në gjendje të udhëtoj nëpër Spanjë dhe të shoh botën, kam miqtë më të mirë dhe kolegët e mi evropianë dhe latinë. " *

Ana Prifti
10/10

Kur nisa kursin dija të formoja disa fjali por nuk isha aty ku doja. E nisa kursin nga fillimi dhe arrita rezultate të shkëlqyera. Aktualisht kam më shumë miq spanjoll dhe latin. Tani ndihem shumë mirë me spanjishten, kur më nevojitet informacion për masterin tim e kërkoj në spanjisht. "

Iris Kasapi

Ky program 6-mujor përmban:

1. Shpjegimi i qartë i leksioneve nga një mentore me mbi 15 vite në treg, e gjitha nga shtëpia juaj.

2. Dëgjimi përmes videoleksioneve profesionale dhe te strukturuara nga niveli A1.

3. Testim online i kontrollit të njohurive për këtë nivel në bazën A1 për hyrjen në gjuhën spanjolle.

4. Bonuse, shpjegime të qarta për tema të ndjeshme në gjuhën tuaj dhe në spanjisht, që asnjë libër nuk ka.

5. Mësimet i organizoni sipas angazhimeve tuaja (ndjekja në pc ose celular)

6: Leksionet e kryera në bazë të librit të udhëzuar

dhe shumë opsione të tjera ndihmuese në platformën Mamir.al

Merr paketën verore ku përfshihen plot 12 videoleksione A1!

Dhe përfito 10% ulje si student me kodin "mamirperstudentet"

Programi EEA me videoleksione

Mbi 15 leksione të ndara në nivelin A1

  1. Bonuse për këtë nivel.
  2. Profesionalitet i mbi 15 vjet eksperiencë në kurset e spanjishtes. 
  3. Kualitet 4K i videove.
  4. Test njohurie.

Çmimi normal i shitur: 25,000 lekë                                                                                            Çmimi i tanishëm veror (deri më 31 maj) : 7600 lekë

"Unë quhem Xhulia Xhaferri. Jam 29 vjeçe dhe jetoj në Tiranë. Aktualisht jam studente në master për marrëdhënie ndërkombëtare/ diplomaci por dhe punoj tek Ministria e Kulturës si asistentja e sekretares së përgjithshme. Para se te nisja kursin, kisha një njohuri bazike si alfabeti, si lexohen fjalët në spanjisht, thekset por edhe disa shprehje të përgjithshme të cilat i kisha mësuar nga filmat dhe serialet hispanike. Pas kursit, arrita te perfeksionoj gramatikën, të shkruaja saktë dhe të lexoja. Më e rëndësishme për mua ishte arritja e të komunikuarit në spanjisht me pjesëtaret e grupit dhe spanjollet. Falë përkushtimit dhe profesionalizmit të mësueses së kursit, prof. Valbona, arrita të mbroj dhe diplomën e DELE."
Xhulia Xhaferri
Studente

Gati për ta filluar verën me një gjuhë të re?

Logo origjinale Mamir.al - Platforma më e madhe me kurse online shqip
© Copyright 2021. All rights reserved