Gjuha Angleze Niveli: B2.2 Të rritur 17-38 vjeç

Kategoritë: Online Live
Lista e dëshirave Shpërndaje
Share Course
Page Link
Share On Social Media

Rreth kursit

Këtu në këtë kurs online anglisht B2.1 grup individual përfshihet programi përgatitor i gjuhës angleze në nivelin B2.1. nga qendra e gjuhëve Sapientify

Për kë është ky kurs online gjuhe?

Keni vendosur të mësoni anglisht dhe po mundoheni të kuptoni der, die, apo das? Të mësosh një gjuhë të re është një sfidë, por në fund të fundit është tepër shpërblyese, duke hapur mundësi për të komunikuar me familjar, për të bërë miq nga vende të tjera dhe për të eksploruar kultura të reja. Nëse arrini një nivel mjaft të lartë në gjuhën tuaj të zgjedhur, hapen gjithashtu perspektiva të reja emocionuese për karrierë.

Mënyra më e mirë dhe mënyra më e arritshme për të mësuar anglisht është në internet.

Qendra Sapientify është një qendër me vite në treg në ofrimin e gjuhëve të huaja dhe specializohet në gjermanisht dhe anglisht. Ajo ka bashkëpunuar me platformën Mamir për të sjellë tek ju eksperiencën më të pëlqyer të mësimit online të këtyre gjuhëve të huaja. Nëse doni të mësoni anglisht B2.1 grup, por nuk keni kohë nga obligimet e shumta, ky është kursi i duhur për ju.

Qendra e kurseve Sapientify ofron kursin me modul të gjuhës angleze ku mësohet niveli B2.2

Orarin e zgjidhni vetë në grup, ne jemi online 09:00-22:00

Numri për të cilin nis leksionet grupi është 4 persona.
Ky modul përbën gjysmën e nivelit B2. Niveli është i plotë me dy module (B2.1 + B2.2). Mund t’i merrni të dyja me ofertë tek kategoria “Bundles”.

Moduli zgjat 6-8 javë me 22 orë të përfshira. Materialet digjitale përfshirë librin e keni falas.

Shpeshtesia: 2 ose 3 here ne jave, oret 60/90 minuta

Nëse keni ndonjë sugjerim apo paqartësi mbi kursin na shkruani në info@mamir.al ose në faqen tonë të kontaktit. Nëse doni ta njihni më tej mentoren e gjuhës, ju sugjerojmë të vizitoni faqen e Sapientify.

Investo në mirëqenien tënde. Hap kursin e anglishtes dhe fillo një rrugëtim të ri të mësimit të gjuhës!

Shiko më tepër

Verësimet dhe përshtypjet e studentëve

No Review Yet
No Review Yet

Want to receive push notifications for all major on-site activities?