Paketat

Investo në mirëqënien tënde

Falas
Starter
Për fillestarë.
$00
/Month
 • Akses i palimituar në të gjitha kurset falas dhe me pagesë.
 • Integrimi me platformën Zoom Pro /Google Meet/Google Classroom
 • Transferte e fitimit një javë.
 • Kupona për klientët e tu
 • Mbi 15 opsione të tjera falas.
Premium
$37
/Muaj
Premium
Për biznese serioze që po zgjerohen.
 • Gjithcka falas
 • Featured Courses
 • Marketim në blogje/artikuj/ rrjete sociale tek klientët e tu potencialë.
 • Trajnim i specializuar 1 herë në javë.
 • Kurs falas mbi përdorimin e platformës sonë.
 • Kostumizimi i Certifikatave.
 • Support prioritar – 24/7
 • Rishikim ditore i kurseve dhe ndryshimeve.
 • Raporte dhe statistika javore mbi kurset e tua
 • Grup whatsappi me komunitetin premium

Frequently Asked Questions

Investo në mirëqenien tënde.

Këto janë pyetje që bëhen shpesh. Mos hezito të na kontaktosh në info@mamir.al nëse keni ndonjë pyetje mbi paketat.

Sa zgjasin paketat?

Cdo paketë zgjat një muaj dhe rinovohet automatikisht ose manualisht. Mund ta ndryshoni lehtësisht tek opsionet ose duke na shkruar një email tek info@mamir.al dhe ne do plotësojmë dëshirën tuaj dh nuk do ju bëjmë asnjë pyetje. Sistemi i pagesave është i mbrojtur masivisht dhe merr 3% gjatë transaksioneve të shitjeve që nuk shkojnë tek ne, por për mbrojtje dhe shpejtësi të sistemit që është i jashtëm.

Ku marketohet kursi im?

Mamir ka lidhje me shumë agjensi marketingu të mirënjohura në Shqipëri dhe nëpërmjet marrëveshjeve të bëra mamir siguron marketimin në blogjet e lajmeve më të njohura Shqiptare me ndihmen e imedia.al.

Përse duhet që kursi im të rishikohet para se të publikohet apo bëjë ndonjë ndryshim madhor?

Rishikimi mund të zgjasë 1-3 ditë pune për shkak se skuadra e Mamir duhet të sigurohet qe kursi juaj është në përputje me ligjet për mbrojtjen e të drejtave të autorit (Ministria e Kultures), Kodin Penal për shpifje, mashtrim dhe ligjet mbi pronësinë industriale (DPPI)