Ofertë!

Paketa premium

Çmimi origjinal qe: L4,300.Çmimi i tanishëm është: L3,700.

Premium
Për biznese serioze që po zgjerohen.
 • Gjithcka professional
 • Featured Courses
 • Marketim në klientët e tu potencialë.
 • Trajnim i specializuar 1 herë në javë.
 • Kurs falas mbi përdorimin e platformës sonë.
 • Support prioritar – 24/7
 • Tranferte e fitimit një javë.
 • Këshillim mbi të drejtat e autorit
 • Rishikim ditore i kurseve dhe ndryshimeve.
 • Kupona për klientët e tu.
 • Raporte dhe statistika javore mbi kurset e tua
 • Grup whatsappi me komunitetin Premium

Faleminderit për vëmendjen.

S’ka stok

Kategori:

Përshkrim

Premium

$37

/muaj
Premium
Për biznese serioze që po zgjerohen.
 • Gjithcka professional
 • Featured Courses
 • Marketim në klientët e tu potencialë.
 • Trajnim i specializuar 1 herë në javë.
 • Kurs falas mbi përdorimin e platformës sonë.
 • Kostumizimi i Certifikatave.
 • Support prioritar – 24/7
 • Tranferte e fitimit një javë.
 • Këshillim mbi të drejtat e autorit
 • Rishikim ditore i kurseve dhe ndryshimeve.
 • Kupona për klientët e tu.
 • Raporte dhe statistika javore mbi kurset e tua
 • Grup whatsappi me komunitetin Premium