5.00
(1 Rating)

Adaptimi i Ankthit – Çfarë Është Ankthi & Teknikat e Shërimit nga Ankthi

Kategoritë: Featured, I regjistruar
Lista e dëshirave Shpërndaje
Share Course
Page Link
Share On Social Media

Rreth kursit

Në këtë kurs online me kohëzgjatje 1 orë do të mësoni se çfarë është Ankthi, si Tejkalohet ai dhe Mendimet apo Ndjenjat Negative. Ky kurs vjen me videoleksione nga mentori i mirënjohur i shërimit nga ankthi Gazment Curri. Ai është i ndarë në 7 leksione të shkurtra, por që përmbajnë shumë informacion thelbësor.

Për çfarë na shërben

Ankthi është shkaktar i shumë konflikteve në jetën tonë. Ai na pengon të bëjmë zgjedhjet e duhura. Na bën të stepemi, të mos mendojmë drejt. 15% e të rinjve shqiptarë raportojnë se kanë nivele të ndjeshme ankthi. Pasojat e mosadaptimit të tij janë shumë të dëmshme dhe nga këto mund të përmendim pagjumësinë, mosmbushjen me frymë, djersitjen e shpeshtë, rrahje të shpeshta të zemrës dhe vështirësi në përqëndrim. Nëse edhe ti i ke këto simptoma, atëherë ky është i kursi i duhur për ty.

Mentori i ankthit

Mbi 300 pjesëmarrës tani kanë provuar ” shijen” e trajnimeve të mia ku deri tani janë shëruar njerëz që kishin frikë të dilnin nga shtëpia, njerëz që kishin mendime vetëvrasëse, njerëz që kishin harruar të jetonin. Nëse keni ndonjë sugjerim apo paqartësi mbi kursin na shkruani në info@mamir.al ose në faqen tonë të kontaktit. Nëse doni ta njihni më tej mentorin e shërimit nga ankthi, ju sugjerojmë të vizitoni faqen e instragramit.

Mbani mend: Ky është vetëm një seminar 1 orë informues rreth Ankthit, shërimit të tij, teknikat e kalimit etj.

Nëse doni vërtetë rezultat dhe shërim duhet ti aplikoni ato që mësoni në këtë seminar dhe të bëheni pjesë e trajnimeve te meditimeve. Që mund ti gjeni në faqen e Instagramit @spiritual_gazi.

Investo në mirëqenien tënde. Mos prit më. Nëse keni vuajtur për shumë kohë nga gjendja e ankthit në punë, shkollë apo jetën e përditshme, atëherë ndoshta është koha që të veproni. Hap kursin e meditimit dhe zbulo teknikat kryesore të shërimit nga ankthi.

Shiko më tepër

Çfarë do të mësoj?

 • Në këtë kurs do të mësoni se çfare është Ankthi, si tejkalohet dhe shërohet ai.

Përmbajtja e kursit

Ankthi dhe shërimi ndaj tij

 • Prezantim dhe përmbledhje e temës.
  07:27
 • Cfarë është shërimi – Dija
  12:56
 • Pranimi i vetes
  02:34
 • Meditimi
  06:30
 • Praktikat Pozitive – Fjalet, mendimet dhe veprat.
  05:08
 • Ankthi
  04:58
 • Teknikat e trajtimit dhe sherimit nga ankthi.
  14:50

Verësimet dhe përshtypjet e studentëve

5.0
Gjithsej 1 Vlerësim/e
5
Vlerësim
4
Vlerësim
3
Vlerësim
2
Vlerësim
1
Vlerësim
1 vit ago
Super! Me pelqeu shume shpjegimi ndaj ankthit.

Want to receive push notifications for all major on-site activities?