5.00
(1 Rating)

Bazat e krishtërimit

Kategoritë: I regjistruar
Lista e dëshirave Shpërndaje
Share Course
Page Link
Share On Social Media

Rreth kursit

Në këtë kurs online falas do flasim për bazat e krishtërimit nga mentori ynë Stephen Montgomery. Ai është kryetar i  “The Space” në Qytetin Studenti. Vjen si pjesë e organizatës Fire&Fragrance në Shqipëri dhe organizatës ndërkombëtare “Youth with a mission”.

Prejardhja e kursit

Ky është një kurs online falas mbi krishtërimin i sjellë nga bashkëpunimi i Mamir me Fire and Fragrance në krijimin e kurseve falas për përdoruesit e Mamir. Nuk gjendet kund tjetër. Ai zgjat rreth 15 minuta dhe ndahet në pak leksion historik dhe historitë e treguara të eksperiencave të ndryshme të njerëzve me këtë fe. Mësimi është në anglisht por ka titrat në shqip dhe editimet përkatëse.

Përbërja e kursit

Do dëgjoni dhe kuptoni shkurtimisht kuptimin që kjo fe mund të sjellë në jetën tuaj dhe historitë e jetëve që kanë ndryshuar nga adoptimi i krishtërimit. Krishtërimi është feja më e përhapur në botë dhe feja e dytë më e përhapur në Shqipëri. Ky kurs online falas ju ndihmon të kuptoni më mirë fenë e krishterë dhe principet e besimit të saj.

Mbani mend: Ky kurs nuk ka për qëllim të fyejë, diskriminojë apo imponojë një fe apo besim mbi një tjetër. Çdokush është i lirë të besojë atë që dëshiron dhe ky kurs nuk ka për qëllim ta ndryshojë këtë.

Nëse keni ndonjë sugjerim apo paqartësi mbi kursin na shkruani në info@mamir.al ose në faqen tonë të kontaktit. Nëse doni ta njihni më tej fenë e krishterë, ju sugjerojmë të vizitoni faqen e organizatës së mirënjohur ndërkombëtare në Shqipëri Fire and Fragrance Albania. Ata do të jenë të gatshëm t’ju shpjegojnë çdo pyetje apo paqartësi që ju keni mbi fenë e krishterë.

Nuk është asnjëherë i keq hulumtimi i kulturave dhe besimeve të ndryshme. Hap tani kursin e bazave të krishtërimit dhe kupto më tepër rreth fesë së krishterë.

Shiko më tepër

Çfarë do të mësoj?

  • Njohja me fenë e krishterë dhe historinë e saj.

Përmbajtja e kursit

Bazat e krishtërimit

  • Bazat e krishtërimit
    12:27
  • Historia e Ervisit: Impakti i krishtërimit në jetën e tij.
    03:51
  • Konkluzione dhe përfundime mbi krishtërimin.
    01:11

Verësimet dhe përshtypjet e studentëve

5.0
Gjithsej 1 Vlerësim/e
5
Vlerësim
4
Vlerësim
3
Vlerësim
2
Vlerësim
1
Vlerësim
1 vit ago
Great lecturing both in english and american

Want to receive push notifications for all major on-site activities?