5.00
(1 Rating)

Piktura me qëndisje/ thurje me gjergjef

Kategoritë: I regjistruar
Lista e dëshirave Shpërndaje
Share Course
Page Link
Share On Social Media

Rreth kursit

Në këtë kurs online falas do mësojmë si të bëjmë piktura me qëndisje apo ndryshe të quajtura thurje me gjergjef.

Prejardhja e kursit.

Kjo faqe në Instagram apo biznes i vogël që nuk dëshiron të shfaqet dhe që krijon vazhdimisht piktura me gjergjef për dashuruesit e gjergjefit. Për gjithë të dashuruarit pas artit, për të gjithë ata që duan t’i mësojnë diçka të veçantë fëmijës së tyre, për ata që duan një mënyrë për të liruar streset e ditës, ose për ata që thjesht duan të argëtohen, thurja është një zgjedhje shumë e mirë. Për çdo pyetje apo paqartësi, ju lutem shkruani në emailin tonë zyrtar info@mamir.al ose na kontaktoni në faqen Na kontakto

Përse na duhet.

Në këtë kurs online falas do nisemi nga fillimi dhe do krijojmë pikturën tonë të parë me qëndisje apo gjergjef. Ky proces do ndahet në hapa për t’u kuptuar sa me thjesht nga ju. Kursi i qëndisjes është i domosdoshëm për të hyrë pak në botën e artit. Vetë mësimi i qendisjes ju bën më të organizuar në jetën e përditshme dhe ju jep një qetësi mendore, një kënaqësi të brendshme. Kursi është pa zë dhe shpjegohet duke parë artisten live teksa po krijon dizajnet e gjergjefit.

Përbërja e kursit

Në këtë pikturë me gjergjef Artistja thur një pikturë me lule me emrin e platformës sonë “Mamir” dhe krijon një zbukurim me lule në drejtim rrethor. Merren dhe krijohet rrethi fillestar nidhmës, lulet e ndryshme sipas specifikave dhe ngjyrave dhe në fund shkronjat që përbëjnë fjalën Mamir. Ndaj e lamë edhe produktin përfundimtar tek prezantimi i kursit.

Ky kurs është online i regjistruar nga artistja e tyre që mund të gjehet në Instagram nën tagun @thurjehandmade6. Ajo është e gatshme t’ju krijojë çdo lloj thurje gjergjefi që ju dëshironi.

Ç’pret? Fillo tani! Zbulo artin e thurjes së pikturave me qëndisje gjergjef duke hapur këtë kurs online fals të shkurtër.

Shiko më tepër

Çfarë do të mësoj?

 • Vetë mësimi i qendisjes ju bën më të organizuar në jetën e përditshme dhe ju jep një qetësi mendore, një kënaqësi të brendshme.

Përmbajtja e kursit

Krijimi i një pikture me qëndisje/ Logoja mamir

 • Krijimi i rrethit fillestar dhe vizatimeve ndihmuese
  07:07
 • Krijimi i luleve qëndrore zbukuruese ana e djathtë
  08:33
 • Krijimi i luleve zbukuruese ana e majtë
 • Mbarimi i luleve qëndrore zbukuruese.
  03:12
 • Krijimi i luleve zbukuruese anesore pjesa e siperme
  06:29
 • Krijimi i luleve zbukuruese anesore pjesa e poshtme.
  03:20
 • Thurja e gjetheve zbukuruese
  02:37
 • Mbarimi i rrethit zbukurues.
  01:00
 • Krijimi i shkronjave “Mamir”
  16:50

Verësimet dhe përshtypjet e studentëve

5.0
Gjithsej 1 Vlerësim/e
5
Vlerësim
4
Vlerësim
3
Vlerësim
2
Vlerësim
1
Vlerësim
1 vit ago
Super shpjegim

Want to receive push notifications for all major on-site activities?