Adobe illustrator – Hyrje

Kategoritë: I regjistruar
Lista e dëshirave Shpërndaje
Share Course
Page Link
Share On Social Media

Rreth kursit

Ky kurs online i regjistruar është për fillestarët që dëshirojnë të mësojnë më shumë rreth programit Adobe Illustrator.

Për çfarë na shërben?

Është një kurs mbi mësimin e programit të Adobe dhe shërben për editimin e fotove, krijimin e dizajneve, postimeve, broshurave, banderolave dhe gjithçka tjetër në një rezolucion të lartë. Është një program jo shumë i thjeshtë por shumë i domosdoshëm. Ai ndihmon të gjithë krijuesit e kontentit apo përmbajtjes marketing që duan të duken profesionalë. Në këtë aspekt ky kurs online përshtatet shumë për dizajner grafik, për menaxher rrjetesh sociale, për përgatitës prezantimesh, dhe njerëz të ndryshëm në fushën e biznesit dhe marketingut.

Nga se përbëhet?

Kursi ” Hyrje në Adobe Illustrator” është i regjistruar dhe ndahet në 3 kapituj dhe gjithsej 13 leksione. Në to mësohen funksionet e para të editimit të fotove me anë të ngjyrave, shkrimit, filtrave dhe modifikimeve të mundshme. Teknologjia e Adobe Illustrator është teknologjia më e mirë në treg për dizajnimin e imazheve. Ky kurs niset që nga bazat, pra mund ta hapni edhe pa njohuri, dhe shkon në funksionet kryesore dhe më të rëndësishme të Adobe Illustrator. Nuk ka një kohëzgjatje fikse pasi mësohet në bazë të përkushtimit tuaj. Ndaj edhe koha varion.

A është i përshtatshëm për mua?

Profesione si grafik dizajn, menaxher rrjetesh sociale, menaxher reklamash apo edhe vetë menaxherët e projekteve apo marketing janë të gjitha profesione që po rriten ndjeshëm dhe kanë krijuar një trend në ditët e sotme. Nëse po kërkon të rritesh profesionalisht, apo po kërkon të rritësh biznesin tënd online, ky është kursi i duhur për ty.

Nëse keni ndonjë sugjerim apo paqartësi mbi kursin na shkruani në info@mamir.al ose në faqen tonë të kontaktit. Nëse doni ta njihni më tej Adobe Illustrator, ju sugjerojmë të vizitoni këtë artikull shpjegues.

Investo në mirëqenien tënde. Nis tani rrugëtimin e një dizajneri grafik dhe mëso Adobe Illustrator në kushtet e shtëpisë.

Shiko më tepër

Çfarë do të mësoj?

 • Bazat e programit Adobe illustrator

Përmbajtja e kursit

Kapitulli I
Hyrja në Adobe illustrator

 • 05:03
 • Disa këshilla të dobishme rreth Adobe illustrator
  05:35
 • Përdorimi i Ngjyrave, Swatches & Gradients
  08:06
 • Fill & Stroke
  04:18

Kapitulli II

Kapitulli III

Verësimet dhe përshtypjet e studentëve

No Review Yet
No Review Yet

Want to receive push notifications for all major on-site activities?