Hyrje në fizioterapi

Kategoritë: I regjistruar
Lista e dëshirave Shpërndaje
Share Course
Page Link
Share On Social Media

Rreth kursit

Moduli ‘Hyrje në fizioterapi’ përfshin konceptet bazë të fizioterapisë si dhe agjentët fizikë që fizioterapia përdor për promovimin e shëndetit dhe për parandalimin, trajtimin dhe rehabilitimin e patologjive të ndryshme të lindura apo të fituara që prekin sistemin neuro- muskulo- skeletik dhe visceral.

Në këtë modul studenti do të njihet me konceptet bazë mbi fizioterapinë, siç janë: fizioterapia dhe trupi i njeriut, fushat e aplikimit të fizioterapisë, metodat diagnostikuese të sistemit neuro- muskulo- skeletik dhe visceral si dhe disa patologji të ndjeshme ndaj fizioterapisë.

Në këtë modul studenti do të njihet me konceptet bazë mbi fizioterapinë, siç janë: fizioterapia dhe trupi i njeriut, fushat e aplikimit të fizioterapisë, metodat diagnostikuese të sistemit neuro- muskulo- skeletik dhe visceral si dhe disa patologji të ndjeshme ndaj fizioterapisë.

Shiko më tepër

Çfarë do të mësoj?

 • Koncepte dhe parime bazë mbi fizioterapinë
 • Fushat e aplikimit të fizioterapisë
 • Modalitetet kryesore që përdoren në fizioterapi
 • Njohja me metodat diagnostike të SNMS
 • Njohja me disa patologji të ndjeshme ndaj rehabilitimit

Përmbajtja e kursit

Hyrje ne fizioterapi

 • 08:09
 • Agjentet fizike ne fizioterapi
  10:37
 • Fizioterapia dhe trupi yne
  08:00
 • Fushat e aplikimit te fizioterapise
  05:06
 • Metodat diagnostike te sistemit neuro-muskulo-skeletik
  14:20
 • Njohja me disa patologji te ndjeshme ndaj rehabilitimit
  03:36

new

Verësimet dhe përshtypjet e studentëve

No Review Yet
No Review Yet

Want to receive push notifications for all major on-site activities?