Mëso Greqisht – Përgatitje për nënshtetësi greke

Kategoritë: Online Live
Lista e dëshirave Shpërndaje
Share Course
Page Link
Share On Social Media

Rreth kursit

Një nga kushtet për të fituar
nënshtetësinë greke është dëshmia e njohjes së
kësaj gjuhe.
Qendra jonë ofron kurse përgatitore për Testimin e
Natyralizimit duke punuar me pyetjet orientuese të
publikuara nga Ministria e Brendshme e Greqisë rreth
gjuhës.

Përmbajtja e kursit

Seance 1 ore- Individuale.

  • Seanca jote personale
    00:00

Verësimet dhe përshtypjet e studentëve

No Review Yet
No Review Yet

Want to receive push notifications for all major on-site activities?