5.00
(1 Rating)

Kurs Falas Panairi Online: Si të përdorësh platformën e reklamimit të bizneseve

Kategoritë: I regjistruar
Lista e dëshirave Shpërndaje
Share Course
Page Link
Share On Social Media

Rreth kursit

Mamir.al, në bashkëpunim me PanairiOnline.com, ka lançuar një kurs falas që ofron udhëzime të detajuara mbi përdorimin e platformës PanairiOnline.com. Ky kurs falas online është krijuar për të ndihmuar përdoruesit të navigojnë me lehtësi në platformë dhe të mësojnë si të përdorin funksionet e saj për të maksimizuar përfitimet e tyre.

Përshkrimi i kursit falas:
 • Kursi Falas: Një udhërrëfyes hap pas hapi që ju mëson si të krijoni dhe menaxhoni një llogari në PanairiOnline.com.
 • Përfitimet: Mësoni të vendosni produktet tuaja në treg dhe të arrini një audiencë më të gjerë përmes platformës.
 • Funksionalitetet: Zbuloni si të përdorni mjetet e marketingut dhe të analizës që ofron PanairiOnline për të rritur shitjet.
 • Interaktiviteti: Ky kurs falas përfshin ushtrime praktike që ju ndihmojnë të aplikoni njohuritë në mënyrë efektive.

Ky kurs falas është i përshtatshëm për të gjithë ata që janë të interesuar të zhvillojnë prezencën e tyre online dhe të zgjerojnë mundësitë e biznesit përmes PanairiOnline.com. Regjistrimi është i thjeshtë dhe i drejtpërdrejtë, duke ju mundësuar qasje të menjëhershme në materialet e kursit. Për më shumë informacion, vizitoni faqen zyrtare të Panairi Online1 ose kanalin e YouTube të PanairiOnline2.

Panairi online
Shiko më tepër

Çfarë do të mësoj?

 • Si të përdorësh platformën Panairi Online platforma më e madhe online e bizneseve shqiptare.

Përmbajtja e kursit

Si të përdorim platformën PanairiOnline

 • Prezantimi i Platformës Panairi Online Pjesa 01
  12:00
 • 8 Sherbimet kryesore qe ofron Panairi Online Pjesa 02
  08:00
 • Perfitimet dhe sistemi i karieres te Panairi Online Pjesa 03
  00:00

Verësimet dhe përshtypjet e studentëve

5.0
Gjithsej 1 Vlerësim/e
5
Vlerësim
4
Vlerësim
3
Vlerësim
2
Vlerësim
1
Vlerësim
B
2 muaj ago
Me pelqeu shpjegimi

Want to receive push notifications for all major on-site activities?