Piano – Leksion Grup mbi 18 vjeç

Kategoritë: Featured, Online Live
Lista e dëshirave Shpërndaje
Share Course
Page Link
Share On Social Media

Rreth kursit

Në këtë kurs online do të gjeni gjithcka për të mësuar piano me Mentore Erisa Hajdari, Flautiste profesioniste & Vocal Coach.

Përse na duhet

Piano ofron shumë benefite të rëndësishme për zhvillimin personal dhe emocional të individëve të të gjitha moshave. Një nga përfitimet kryesore të mësimit të muzikës është zhvillimi i aftësive kreative. Duke eksploruar instrumentet muzikore ose duke mësuar të kompozosh, njerëzit zhvillojnë një shprehje unike dhe një vëmendje të lartë ndaj detajeve.

Përveç kësaj, muzika ndihmon në përmirësimin e aftësive të kujdesit dhe përqendrimit. Një mësim i rregullt i muzikës ndihmon në zhvillimin e koordinimit motorik dhe aftësive auditive.

Gjithashtu, muzika është e njohur për të pasur një ndikim pozitiv në shëndetin emocional. Ajo ndihmon në zvogëlimin e stresit dhe ka efekte terapeutike që rrisin ndjenjën e lumturisë dhe relaksimit.

Mësimi i muzikës gjithashtu promovon disiplinën dhe vullnetin e fuqishëm për të arritur objektivat. Gjatë praktikimit të një instrumenti ose pjesëmarrjes në aktivitete muzikore grupore, njerëzit mësojnë për përkushtimin dhe aftësinë për të përfunduar një detyrë.

Përveç këtyre përfitimeve personale, muzika promovon bashkëpunimin dhe aftësitë sociale. Në aktivitetet muzikore, individët ndajnë përvoja të përbashkëta dhe zhvillojnë njohuri të reja që rrisin njohjen sociale dhe respektin për të tjerët.

Çfarë përfshin

Minimumi është 2 persona dhe cmimi për person është 1250 l.

A jeni gati të mësoni më shumë rreth muzikës, por pyesni veten:

Sa kushton një mësim muzike?

Nëse dëshironi të zhvilloni aftësitë tuaja muzikore, mësimet private janë mënyra e duhur. Ne ofrojmë seanca mujore që janë të përballueshme, argëtuese dhe shumë efektive për të gjitha nivelet! Një seancë zgjat 45 minuta.

Do të jenë para të shpenzuara më së miri!

Nëse keni ndonjë sugjerim apo paqartësi mbi këtë kurs online na shkruani në info@mamir.al ose në faqen tonë të kontaktit. Nëse doni ta njihni më tej këtë mentore të muzikës, ju sugjerojmë të vizitoni faqen e Tralala.

Investo në mirëqenien tënde. Hap kursin e muzikës dhe fto qetësinë dhe harmoninë në jetën tënde!

Shiko më tepër

Përmbajtja e kursit

Mëso Piano – 45 min zoom
Ju lutem shkruani në chat me instruktorin për të lënë orarin.

  • Mëso Piano – 45 min zoom
    00:00

Verësimet dhe përshtypjet e studentëve

No Review Yet
No Review Yet

Want to receive push notifications for all major on-site activities?