5.00
(1 Rating)

Regbi Ligë – Bazat e ketij sporti

Kategoritë: I regjistruar
Lista e dëshirave Shpërndaje
Share Course
Page Link
Share On Social Media

Rreth kursit

Në këtë kurs online falas do të mësoni si të luani sportin e Regbi Ligë dhe gjithashtu për historinë e tij në Shqipëri dhe për taktikat e këtij sporti nga Instituti i Rugby Ligë në Shqipëri. Ai është udhëzuesi juaj i shkurtër drejt sportit zbavitës të Regbi Ligë.

Prejardhja e kursit sportiv.

Ky kurs online falas vjen për ju si bashkëpunim i Mamir me Institutin e Regbi Ligë në Shqipëri si një nga kurset falas të sportit. Ai vjen me videoleksione dhe me 3 leksione kryesore ku shpjegohen historia e sportit, rregullat e lojës së regbit dhe historikun e skuadrës së regbit në Shqipëri ndër vite. Nëse keni ndonjë sugjerim apo paqartësi mbi kursin na shkruani në info@mamir.al ose në faqen tonë të kontaktit.

Përse na duhet ky sport.

Sporti i regbit është shumë i bukur edhe pse ndoshta jo shumë i njohur në Shqipëri. Regbi të aftëson muskujt e gjithë trupit dhe është shumë interaktive. Është një sport i bukur nëse jeni grup i madh dhe doni t’ia kaloni bukur. Nëse doni të dukeni bukur, të ndiheni më të shëndetshëm, të bini në peshë dhe ta bëni këtë në një mënyrë angazhuese dhe zbavitëse, ky është kursi i duhur për ju. Përfitimet e këtij sporti në shëndet dhe energji ditore janë me të vërtetë të panumërta.

Instruktorët:

Instituti Rugby League Albania ka stërvitur për vite me rradhë lojtarët më të mirë të regbi dhe kështu duke formuar ekipin Tirana. Nëse ky sport duket interesant për ju, ai u mirëpret që të regjistroheni dhe ta ndiqni këtë sport me ta. Nëse doni ta njihni më tej Institutin e Regbi Ligë, ju sugjerojmë të vizitoni faqen e Regbi Ligë. Instruktorët janë miqësorë, shumë profesionistë dhe të kuptueshëm.

Mos hezito. Hap kursin e Regbit dhe mëso më shumë rreth këtij sporti zbavitës!

Shiko më tepër

Çfarë do të mësoj?

  • Kursi vjen me videoleksione dhe me 3 leksione kryesore ku shpjegohen historia e sportit, rregullat e lojës së regbit dhe historikun e skuadrës së regbit në Shqipëri ndër vite.

Përmbajtja e kursit

Rugby Ligë

  • Rugby Ligë dhe historia e këtij sporti
    01:12
  • Rugby Ligë – Rregullat e lojës
    05:00
  • Skuadra “Tirana” e Rugby Ligë në Shqipëri.
    55:08

Verësimet dhe përshtypjet e studentëve

5.0
Gjithsej 1 Vlerësim/e
5
Vlerësim
4
Vlerësim
3
Vlerësim
2
Vlerësim
1
Vlerësim

Want to receive push notifications for all major on-site activities?