Ofertë!

Paketa Profesional

Çmimi origjinal qe: L2,700.Çmimi i tanishëm është: L2,300.

Paketa profesional përfshin:

Për biznese mesatare që po zgjerohen.

 • Tranferte e fitimit dy javë.
 • Kostumizimi i Certifikatave.
 • Trajnim Grupor 1 herë në javë.
 • Rishikim 2-ditore i kurseve dhe ndryshimeve.
 • Marketim i kursit nëpër bloge/artikuj
 • Gjithcka që ofrohet tek Starter
 • Support mbështetës i shpejtë.

Faleminderit për vëmendjen.

Kategori:

Përshkrim

Paketa profesional përfshin:

Profesional
Për biznese mesatare që po zgjerohen.
 • Tranferte e fitimit dy javë.
 • Kostumizimi i Certifikatave.
 • Trajnim Grupor 1 herë në javë.
 • Rishikim 2-ditore i kurseve dhe ndryshimeve.
 • Marketim i kursit nëpër bloge/artikuj
 • Gjithcka që ofrohet tek Starter
 • Support mbështetës i shpejtë.