5.00
(1 Rating)

Arti i DJ – Programi 12 mujor i DJ Academy Albania – 1 muaj

Kategoritë: Featured, Fizikisht
Lista e dëshirave Shpërndaje
Share Course
Page Link
Share On Social Media

Rreth kursit

Ky kurs zhvillohet fizikisht në akademinë e DJ Academy Albania. Në këtë kurs do mundni që të nisni nga niveli 0 dhe të kuptoni deri në detaje mbi teknikat dhe zhvillimin e profesionit te DJ, si në rastin kur e keni pasion, ashtu edhe kur doni ta merrni seriozisht atë dhe të bëheni një DJ profesional.

Kjo është akademia e vetme e mësimit të DJ në Shqipëri. Jeni të mirëpritur te na vizitoni për një provë Falas nga e hëna në të premte nga ora 10.00 deri në 18.00.

Adresa: Rruga 4 Deshmoret, Pall nr 1, Tiranë

Orari është 5 herë në jave me nga një ore mësim ne ditë, plus çdo të shtunë (e përfshirë në çmim) kemi një javë Masterclass dhe një javë Dj Performance.

Kursi është individual ku 5 herë në javë mesimi jepet individualisht me ju dhe çdo të shtunë mblidhet grupi i gjithë studentëve nga ora 12:00-14:00 për një masterclass ose Dj performance.

(Kursi Full) Programi 12 mujor perfshin:

  1. Vinyla
  2. Cdj
  3. Modular
  4. Postproduction
  5. Dj Set Dhurate
  6. Masterclass
  7. etj.

Pasi te blini këtë kurs, do ju vijë një email automatikisht që do e perdorni kur të shkoni tek trajnimi fizik për t’u pranuar dhe për të lënë oraret individuale. Do njoftoheni edhe nga ne tek accounti juaj ose emaili për hapat e procedimit pasi të blini kursin.

Shënim: Ky abonim është një mujor, dhe kur të mbarojë muaji, ju automatikisht çregjistroheni duke ju ftuar të riabonoheni për muajin tjetër.

Nëse keni ndonjë sugjerim apo paqartësi mbi kursin na shkruani në info@mamir.al ose në faqen tonë të kontaktit. Nëse doni ta njihni më tej mentorin e muzikës, ju sugjerojmë të vizitoni faqen e DJ academy.

Investo në mirëqenien tënde. Hap kursin e muzikës dhe fto qetësinë dhe harmoninë në jetën tënde! Mos humb më kohë.

Show Less

Shiko më tepër

Verësimet dhe përshtypjet e studentëve

5.0
Gjithsej 1 Vlerësim/e
5
Vlerësim
4
Vlerësim
3
Vlerësim
2
Vlerësim
1
Vlerësim
1 vit ago
shume i mire!

Want to receive push notifications for all major on-site activities?